Akupunktur hjalp Jette til at kunne skyde igen

By:

Mellem 30 og 50 % af danskerne bliver hvert år ramt af nakkesmerter. Det kan være alt fra hold i nakken til piskesmæld. Jette Fauerby Andersen på 47 år var en af de uheldige, der fik et piskesmæld, da hun i 2010 blev påkørt. Det resulterede i, at hun fik smerter i nakken og hovedpine.

Jette Fauerby Andersen havde tidligere dyrket eliteskydning, men måtte droppe det på grund af smerter og føleforstyrrelser i sin arm, der gjorde, at hun ikke kunne styre geværet ordentligt.

Hun henvendte sig derfor til akupunkturklinikken Acunova i håb om, at hun kunne få hjælp gennem akupunktur, og det har heldigvis hjulpet. 

“Jeg har fået mig liv tilbage,” siger Jette Fauerby Andersen. Hun fortæller, hvordan akupunkturen har gjort det nemmere for hende  koordinerer bevægelser i sine arme, så hun igen kan begynde at skyde.

Akupunkturklinikken Acunova, der har klinikker i Aulum, København og Odense, har specialudviklet et akupunkturforløb til patienter med nakkesmerter. Behandlingerne er lavet ved at kombinere traditionel akupunktur med nye akupunkturpunkter, som de på klinikken selv har fundet frem til. Det gør deres behandlingform helt unik. 

Læs mere om Jette Fauerby Andersens forløb, læs om Acunovas specielle akupunkturform og hør andre historier om, hvordan akupunktur har hjulpet personer med nakkesmerter på http://acunova.dk//nakkesmerter/

Posted in: nakkesmerter