Få behandlet dine nakkesmerter med akupunktur

By:

Akupunktur er en moderne form for alternativ behandling, hvor man anvender små nåle. De fleste har hørt om denne slags behandling, men mange er ikke klar over, hvad man egentlig kan behandle med akupunktur. Faktisk har vi hos Boel Akupunktur erfaret, at man kan hjælpe et utroligt bredt spektrum af patienter. På hjemmesiden http://acunova.dk/ kan du læse mere om, hvilke forskellige lidelser og sygdomme, vi kan hjælpe med.

En af de ting, som vi oplever stor succes med at behandle, er ondt i nakken. Det gælder både smerter på grund af gigt, diskusprolapser, muskelspændinger, hold i nakken eller noget helt andet. Uanset årsagen, så kan vi hjælpe vores patienter til at blive smertefri igen. Vi er af den holdning, at vores behandlinger skal virke hurtigt og effektivt. Derfor vil vi se en forbedring hos patienten efter få behandlinger, ellers vælger vi at standse forløbet igen. 

Vil du selv opleve lindring af dine nakkesmerter uden brug af smertestillende medicin, så bestil din tid på hjemmesiden i dag. Her kan du også læse mere om nakkesmerter samt høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om deres oplevelser og resultater hos Boel Akupunktur. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med dine smerter! 

Posted in: nakkesmerter